Friday, April 26, 2019

Mesyuarat Agung TriTahunan kali ke - 29 MTSU Cawangan Johor

Assalammualaikum. 

Baru berkesempatan mencoret di blog Kak Ida hari ini. Semalam, Kak Ida menyantuni Mesyuarat Agung TriTahunan kali ke - 29 MTSU Cawangan Johor Sesi 2019/2022.

Mesyuarat ini diadakan setiap tiga tahun sekali. 

Jadi, memang banyak perkongsian terbaru yang dikongsikan untuk ahli-ahli kesatuan terutama yang melibatkan penjawatan Penolong Jurukur seperti Kak Ida.

Mesyuarat ini diadakan di Unit Latihan, Jabatan Kejuruteraan Elektrik di Nusajaya.


Mesyuarat ini mengikut jadual sepatutnya bermula jam 8.00 pagi. Tetapi dianjakkan ke jam 10.00 pagi. Jadi, Kak Ida membuat keputusan untuk bersarapan dahulu di restoran yang yang berdekatan.

Sarapan kali ini Kak Ida memilih makanan Pantai Timur. Nasi kerabu. Boleh tahan sedapnya. Puas Kak Ida mengingati nama kedainya. Hahaha. Ya ampun, memang lupa. 

"Kenyang perut senang hati..." Kak Ida balik semula ke tempat mesyuarat. Bergambar kenangan bersama sahabat-sahabat seperjuangan di JUPEM.


... sebenarnya, Kak Ida tidak tahu nak berkongsi apa mesyuarat kali ini. Hahaha. 

Kejam kan? kan? 


Bersama acik kesayangan Kak Ida, Kak Norasikin Sailan. Orang kuat, orang belakang tabir. Tahniah Kak kerana dilantik menjadi salah seorang ahli Jawatankuasa MTSU bagi sesi 2019/2022.

Untuk barisan AJK yang baru, selamat menjalankan tugas. Bukan satu tugas mudah untuk "meremajakan" semula MTSU. HuhuhuNo comments:

Post a Comment

Hubungi Kami

Ida Kamilia binti Mudzakir
Facebook: www.facebook.com/ida.kamilia.mudzakir
Blog: www.idakamiliamudzakir.blogspot.my